Kerstpakket mannen – gadget verplicht

Ga je een kerstpakket samenstellen dat specifiek uitgedeeld moet worden aan de heren onder je personeel? Zo’n kerstpakket mannen is dan toegespitst op dat wat de mannelijke helft van je medewerkers graag uitpakt. De spulletjes waar het dan om gaat, vallen allemaal onder een en hetzelfde paraplubegrip: gadgets! De natuurlijke nieuwsgierigheid en interesse in nieuwigheden is de man eigen. Gadgets symboliseren dat experimentele en technologisch nieuwe waar mannen graag mee aan de slag gaan. Dat kunnen heel werkbare tools zijn want de gemiddelde man is buitengewoon praktisch en no-nonsense. Ook kunnen het gewoon coole snufjes zijn waar je leuk mee kunt fröbelen en experimenteren. 

 

Waarom worden mannen lyrisch van gadgets?

Een leuk kerstpakket samenstellen voor mannen betekent qua food hartige zaken en lekkere bieren maar qua non-food dus ook een gadget. Hoe zit dat nou eigenlijk, waarom hebben gadgets zo’n enorme aantrekkingskracht op mannen. Een aantal factoren zijn daarvoor verantwoordelijk:

 

  • Technologische vernieuwing (omdat je er lekker mee kunt testen)
  • Gemak en functionaliteit (met een draadloze bel hoor je ook in je schuurtje of er iemand bij de deur aanbelt)
  • Entertainment (de spanning van het vliegen met een mini-drone)
  • Statussymbool (door een andere man ‘gezien’ worden met je gadget)
  • Trends (met je hebbedingetje geef je aan dat je vooroploopt bij trends)
  • Hobby’s (fotografie, fietsen, reizen, e.d.; passie bevorderende gadgets)
  • Nieuwsgierig makend (de vreugde van het verkennen van nieuwe technologieën)

 

Zeven vondsten voor in een kerstpakket mannen

Nu heb je natuurlijk een bepaald budget voor je kerstpakket mannen uitgerekend. Dat heeft ook te maken met belastingaftrek, natuurlijk. En je bent wel dankbaar voor het werktalent van je medewerkers maar om nu elk mannelijk personeelslid een drone te schenken met een inkoopprijs van 200 euro, dat is echt teveel van het goede. Vandaar dat dit artikel een zevental hele aardige gadgets presenteert die niet boven de 20 euro uitkomen.

 

1 Bluetooth keyfinder in kerstpakket mannen (ca. 15 euro)

Perfect voor een vergeetachtige medewerker. Je hebt zo’n keyfinder snel aan je sleutelring en een smartphone-app houdt in de gaten waar de sleutelbos zich ophoudt.

 

2 Multifunctionele survival card tool in kerstpakket mannen (ca. 15 euro)

Gereedschap in handig zakformaat, ideaal voor in een kerstpakket mannen. Met onder andere een flesopener, een zaagrand, een liniaal en een schroevendraaier. Broodnodig voor de kampeerders onder ons.

 

3 Draadloze oplader voor smartphone (ca. 20 euro)

Oplaadpad waarmee je draadloos oplaadbare smartphones nieuwe energie kunt geven. Past perfect op elk bureau of op je nachtkastje.

 

4 Digitale bagageweger in kerstpakket mannen (ca. 10 euro)

Je gebruikt die waarschijnlijk niet dagelijks maar is wel superhandig om elke keer als je gaat vliegen even van tevoren je koffergewicht te peilen.

 

5 LED-fietsverlichting met bewegingssensor (ca. 15 euro)

Een verlichting die beweging detecteert en dan automatisch inschakelt. Zo vergeet je ’s avonds nooit meer je fietslicht aan te zetten.

 

6 Digitale alcoholtester (ca. 20 euro)

Soms heb je even niet meer het idee of je nu twee of drie glaasjes alcohol hebt gedronken. Mag je nog rijden? Check het met een draagbare ademtester, kan zo in de jaszak mee naar de kroeg.

 

7 Universele touchscreen handschoenen in kerstpakket mannen (ca. 15 euro)

Zeker in een kerstpakket mannen is zo’n tweetal handig. Met deze handschoenen kun je je touchscreens gewoon blijven bedienen: even je smartphone gebruiken in de vrieskou.